35εκ. Χ 50εκ.
Πίσω στο: Καμβάς
Print

25εκ. Χ 25εκ.

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Ψηφιακή εκτύπωση σε Καμβά

Price
10,00 €
Τελάρο Θέλετε να παραλάβετε τελαρωμένο τον καμβά σας;

Description

Εκτύπωση της φωτογραφίας σας σε καμβά με 2 απλά βήματα:

Τελάρο:
Το τελάρο που χρησιμοποιούμε είναι απο ξύλο 2.2εκ Χ 2.2εκ. Τα πλαϊνά τμήματα της φωτογραφίας είναι τυπωμένα συνεχίζοντας την φωτογραφία. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγο της εικόνας, τότε επιλέγουμε ένα χρώμα απο την φωτογραφία, σε κάθε περίπτωση στην ίδια παλέτα χρωμάτων. Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι στην αρχική τιμή του προϊόντος είναι μόνο η εκτύπωση σε καμβά και όχι το τελάρο το οποίο έχετε την επιλογή να μην το επιλέξετε εάν δεν το επιθυμείτε.

Σημαντικές λεπτομέρεις:
Η εκτύπωση των φωτογραφιών γίνεται χωρίς να επέμβουμε στα χρώματα της φωτογραφίας σας. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε φωτογραφίες που είναι θολές ή "κουνημένες" και ώς εκ τούτου δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε σε αυτές τις περιπτώσεις ένα άριστο αποτέλεσμα. Φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί με κινητά (ιδιαίτερα παλαιότερης τεχνολογίας) χωρίς καλή κάμερα δεν μπορούν ποτέ να έχουν την άριστη ποιότητα μιας ψηφιακής μηχανής. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα εφόσον πρόκειται για κάποια απο τις παραπάνω περιπτώσεις. Δεν είστε σίγουρος/η για την φωτογραφία που έχετε; Eίμαστε εδώ να σας δώσουμε την λύση, επικοινωνήστε μαζί μας.

*Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στις αποχρώσεις, λόγο της οθόνης απο την οποία βλέπετε την μακέτα, καθώς και των διαφόρων μηχανών εκτύπωσης που υπάρχουν στο εμπόριο. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη γι'αυτό.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.